Uppdatering – vad som händer
Under 2019 satte vi igång projektet Sustainable Speis. Målsättningen…
INBJUDAN till 11/2: Så lyfter vi gotländsk mat – från jord till krog!
Välkommen till en kraftsamlingsdag för den gotländska maten…
Grön matlagning – inspritationsdagar med Fredrik Hedlund
Här kommer info till samtliga med serveringstillstånd på Gotland…
Affärsmannaskap för krögare
Inbjudan till utbildning som är framtagen i samarbete med Gotland…
Inbjudan till speed-dating
Inbjudan till SPEED-DATING mellan krögare och livsmedelsproducenter…
Ledarskap i drift för kökschefer
Inbjudan till utbildning som är framtagen i samarbete med Gotland…
Kompetenscentrum Gotland: Vuxenutbildningen satsar inom restaurangbranschen
Vuxenutbildningen har under våren anställt en egen legitimerad…
Informationsmöte
Krögarföreningen, Visby centrumförening och Polisen deltog…